Najnovije

MISTERIJA: U Stejt departmentu i Beloj kući frka sa strujom!?

SAD - Agencija Rojters je objavila informaciju da je u jednom trenutku danas došlo do nestanka struje u Beloj kući i zgradi Stejt departmenta, a američki zvaničnici tvrde da ništa ne znaju o tome.
Bela Kuća (Foto: 2il.org)

Bela Kuća (Foto: 2il.org)

Saradnica pres-službe Stejt departmenta je novinarima rekla da nema nikakve informacije o tome. Naime, u jednom trenutku je internet prenos konferencije prekinut, i to ne samo na sajtu Stejt departmenta, već i na tv stanici C-Span, a zvaničnici Stejt departmenta su to objasnili govoreći da je bila prevelika navala posetioca na sajt u tom trenutku, pa je oboren sajt. Agencija Rojters je međutim saopštila ranije da je u trenutku nestanka struje u zgradi Stejt departmenta, gde je bila redovna konferencija za štampu, struja nestala i u Beloj kući. Ceo događaj je obavijen velom tajne, a sumnje da se nešto sa strujom desilo u pomenutim američkim institucijama je podgrejala i nesmotrena izjava saradnice pres-službe Stejt departmenta koja je rekla "konferencija je nastavljena". Niz portala se u svojoj analizi ovog događaja zapitalo: "Nastavljena posle čega?". Nekoliko lokalnih medija u Vašingtonu je javilo da je tokom dana struja nestala i u vašingtonskom metrou.
Pročitajte još:Putin drugi najuticajni čovek na planeti, prestigao Obami i Papu, a evo ko je ispred njegaUKRAJINCI OPET NAPADAJU: Gorlovka gađana artiljerijom!
  Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA