Најновије

МИСТЕРИЈА: Аранђеловачка река поцрвенела!?

АРАНЂЕЛОВАЦ - Друштвеним мрежама се шире фотографије на којима је поцрвенела река Кубршница која извире на планини Букуља и протиче кроз град Аранђеловац.
Кубршница (Фото: ФБ)

Кубршница (Фото: ФБ)

Како је РТС-у потврдио председник Скупштине општине Топола Драган Јовановић, након што су се на мрежама појавиле информације и фотографије реке обојене у црвено, надлежне инспекције су изашле на терен и узорке воде послале на проверу. Према Јовановићeвим речима, сличних пријава је било и раније, али још увек није познато да ли је евентуално загађење реке проузроковано испуштањем боје из неке од оближњих фабрика. Међутим, за сада нико није званично потврдио аутентичност ових снимака. Река Кубршница, иначе, извире на Букуљи, протиче кроз Аранђеловац, главна је притока Јасенице у општини Топола, која је прошле године поплавила ово подручје и тече даље ка Смедеревској Паланци. Док највећи број сумња у загађење реке, други говоре о чуду и Божијем знаку, јер се све десило на Велики четвртак, односно, уочи Васкрса, а неки опет и сумњају у аутентичност фотографија.
Прочитајте још:НАРОДНА ВЕРОВАЊА НА ВЕЛИКИ ПЕТАК: Ево шта никако не смете да радите на дан Христовог страдања!Шешељ испрозивао Тадића: Извини се и за злочине над православним СрбимаЏеј Зи скинуо свој албум са Спотифаја
Извор: РТС / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА