Najnovije

MISTERIJA: Aranđelovačka reka pocrvenela!?

ARANĐELOVAC - Društvenim mrežama se šire fotografije na kojima je pocrvenela reka Kubršnica koja izvire na planini Bukulja i protiče kroz grad Aranđelovac.
Kubršnica (Foto: FB)

Kubršnica (Foto: FB)

Kako je RTS-u potvrdio predsednik Skupštine opštine Topola Dragan Jovanović, nakon što su se na mrežama pojavile informacije i fotografije reke obojene u crveno, nadležne inspekcije su izašle na teren i uzorke vode poslale na proveru. Prema Jovanovićevim rečima, sličnih prijava je bilo i ranije, ali još uvek nije poznato da li je eventualno zagađenje reke prouzrokovano ispuštanjem boje iz neke od obližnjih fabrika. Međutim, za sada niko nije zvanično potvrdio autentičnost ovih snimaka. Reka Kubršnica, inače, izvire na Bukulji, protiče kroz Aranđelovac, glavna je pritoka Jasenice u opštini Topola, koja je prošle godine poplavila ovo područje i teče dalje ka Smederevskoj Palanci. Dok najveći broj sumnja u zagađenje reke, drugi govore o čudu i Božijem znaku, jer se sve desilo na Veliki četvrtak, odnosno, uoči Vaskrsa, a neki opet i sumnjaju u autentičnost fotografija.
Pročitajte još:NARODNA VEROVANJA NA VELIKI PETAK: Evo šta nikako ne smete da radite na dan Hristovog stradanja!Šešelj isprozivao Tadića: Izvini se i za zločine nad pravoslavnim SrbimaDŽej Zi skinuo svoj album sa Spotifaja
Izvor: RTS / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA