Најновије

Шпиц: Омега ми је потврдила да је Чавић победио Фелпса на Олимпијади у Пекингу

ЛОНДОН - Некадашњи најбољи пливач света Марк Шпиц рекао је у интервјуу за британски лист Телеграф да има признање компаније Омега да је Милорад Чавић победио Мајкла Фелпса у финалу Олимпијских игара у Пекингу.
Милорад Чавић (Фото: Mедија центар)

Милорад Чавић (Фото: Mедија центар)

Трка на 100 метара лептир је остала једна од највећих енигми модерног спорта, јер је општи утисак био, на основу гледања, да је српски пливач победио у трци и освојио златну медаљу, али је званичан резултат био и остао да је први на циљ стигао Американац. Још тада је кренула теорија како је све "замешатељство" на највишем нивоу, да би Фелпс постао најтрофејнији спортиста свих времена на Олимпијским играма, а сада је ту причу потврдио и Марк Шпиц, освајач седам златних медаља у пливању на Играма у Минхену 1972. године. - Добио сам и-мејл од Омеге у којем пише да је Мајкл Фелпс изгубио ту трку. Ако су они били званични мерач времена, зашто то није било познато одмах после трке? Не верујем да је Фелпс добио ту трку, али је и даље највећи пливач на свету, са или без те златне медаље - рекао је Марк Шпиц.
Прочитајте још:Најморбиднија навијачка шала на рачун убијеног навијача „Жеље“: Ало Мирза јеси л` си жив?Ђоковић поразио Надала
Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА