Najnovije

Špic: Omega mi je potvrdila da je Čavić pobedio Felpsa na Olimpijadi u Pekingu

LONDON - Nekadašnji najbolji plivač sveta Mark Špic rekao je u intervjuu za britanski list Telegraf da ima priznanje kompanije Omega da je Milorad Čavić pobedio Majkla Felpsa u finalu Olimpijskih igara u Pekingu.
Milorad Čavić (Foto: Medija centar)

Milorad Čavić (Foto: Medija centar)

Trka na 100 metara leptir je ostala jedna od najvećih enigmi modernog sporta, jer je opšti utisak bio, na osnovu gledanja, da je srpski plivač pobedio u trci i osvojio zlatnu medalju, ali je zvaničan rezultat bio i ostao da je prvi na cilj stigao Amerikanac. Još tada je krenula teorija kako je sve "zamešateljstvo" na najvišem nivou, da bi Felps postao najtrofejniji sportista svih vremena na Olimpijskim igrama, a sada je tu priču potvrdio i Mark Špic, osvajač sedam zlatnih medalja u plivanju na Igrama u Minhenu 1972. godine. - Dobio sam i-mejl od Omege u kojem piše da je Majkl Felps izgubio tu trku. Ako su oni bili zvanični merač vremena, zašto to nije bilo poznato odmah posle trke? Ne verujem da je Felps dobio tu trku, ali je i dalje najveći plivač na svetu, sa ili bez te zlatne medalje - rekao je Mark Špic.
Pročitajte još:Najmorbidnija navijačka šala na račun ubijenog navijača „Želje“: Alo Mirza jesi l` si živ?Đoković porazio Nadala
Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA