Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПОКОЉ НАВИЈАЧА: Убијено осам присталица Коринтијанса

Осам особа убијено је у просторијама клуба навијача фудбалског тима Коринтијанс у најнасељенијем бразилском граду Сао Паолу, саопштила је локална полиција.
Навијачи Коринтијанса (Фото: loucoporticorinthians.com.br)

Навијачи Коринтијанса (Фото: loucoporticorinthians.com.br)

У саопштењу се наводи да су присталице Коринтијанса припремале навијачке реквизите пред утакмицу, када су нападачи упали у просторије. Нападачи су навијачима наредили да легну прије него што су пуцали на њих. Полиција сматра да су убиства навијача највероватније повезана са трговином наркотицима, преноси Би Би Си. Неки очевици су изјавили да су два, а неки да су три нападача упала у просторије навијачког клуба у Сао Паолу, где су хладнокрвно, пуцајући у главе, убили седам ненаоружаних навијача Коринтијанса. Осма жртва је испрва успела да побегне на улицу, али је тада погођена хицима из ватреног оружја, те је у универзитетској клиници подлегла повредама. Сви убијени били су припадници навијачке групе "Павиљао нове", која је основана 1990. године, а како јављају поједини медији - они су у тренутку упада нападача правили роштиљ и припремали транспаренте за наредни наступ тима.
Прочитајте још:Спрема се хаос: Навијачи на трибини претили Тачију (ВИДЕО)Најморбиднија навијачка шала на рачун убијеног навијача „Жеље“: Ало Мирза јеси жив?
Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА