Најновије

Најморбиднија навијачка шала на рачун убијеног навијача "Жеље": Ало Мирза јеси жив?

Мирза Рашчић, навијач Жељезничара који је 16. априла убијен у Сарајеву на стадиону Грбавица, након смрти Марка Ивковића ликовао је на свом фејсбук профилу.
Марко Ивковић (Фото: kkcrvenazvezda.rs)

Марко Ивковић (Фото: kkcrvenazvezda.rs)

Неколико дана након што је Рашић убијен у Сарајеву, на друштвеним мрежама се појавио његов Фејсбук статус који је оставио у новембру прошле године. Сраман статус након трагичне смрти Марка Ивковића Јагоде у Истанбулу поставио је на свом профилу, где су уследили коментари одушевљења његовој "храбрости". Марка Ивковића је зверски убио навијач Галатасараја, када је Црвена звезда гостовала у главном граду Турске, а Рашчић је тада ликовао после смрти Јагоде. "Сваки турчин знаааа, свака булааааа зна да нема више циганааа живогааааа", написао је сада већ покојни навијач Жеље, док је и сам његов коментар на тај статус, где је помињао Радована Караџића и Ратка Младића, био још скандалознији. Рашчић је убијен у априлу када је непозната особа на стадиону Грбавица у Сарајеву испалила хитац у њега и на путу до болнице он је преминуо. Међутим, информација о овом кометару Рашчића мотивисала је једног другог навијача да се огласи на његовом Фејсбук статусу. - Ало Мирза јеси ли жив? - написао је Ненад Ковачевић. Његов кометар изазвао је бес код Рашчићевих пријатеље који су након тога написали низ претњи Ковачевићу. Ипак, некима се свидео Ковачевићев кометар јер га је лајковало 230 људи. Ово је импозантно имајући у виду да су статус Мирзе Рашчића о убиству Марка Ивковића до данас лајковала само 72 човека.
Прочитајте још:БЕЗ СТРАХА: Србин звани „Паук“ сам напао 300 навијача и поцепао заставу БиХ! (ВИДЕО)МОСКВА: Цео стадион устао са поруком „Србијо сестро моја, никада нећеш бити сама“ (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА