Najnovije

Najmorbidnija navijačka šala na račun ubijenog navijača "Želje": Alo Mirza jesi živ?

Mirza Raščić, navijač Željezničara koji je 16. aprila ubijen u Sarajevu na stadionu Grbavica, nakon smrti Marka Ivkovića likovao je na svom fejsbuk profilu.
Marko Ivković (Foto: kkcrvenazvezda.rs)

Marko Ivković (Foto: kkcrvenazvezda.rs)

Nekoliko dana nakon što je Rašić ubijen u Sarajevu, na društvenim mrežama se pojavio njegov Fejsbuk status koji je ostavio u novembru prošle godine. Sraman status nakon tragične smrti Marka Ivkovića Jagode u Istanbulu postavio je na svom profilu, gde su usledili komentari oduševljenja njegovoj "hrabrosti". Marka Ivkovića je zverski ubio navijač Galatasaraja, kada je Crvena zvezda gostovala u glavnom gradu Turske, a Raščić je tada likovao posle smrti Jagode. "Svaki turčin znaaaa, svaka bulaaaaa zna da nema više ciganaaa živogaaaaa", napisao je sada već pokojni navijač Želje, dok je i sam njegov komentar na taj status, gde je pominjao Radovana Karadžića i Ratka Mladića, bio još skandalozniji. Raščić je ubijen u aprilu kada je nepoznata osoba na stadionu Grbavica u Sarajevu ispalila hitac u njega i na putu do bolnice on je preminuo. Međutim, informacija o ovom kometaru Raščića motivisala je jednog drugog navijača da se oglasi na njegovom Fejsbuk statusu. - Alo Mirza jesi li živ? - napisao je Nenad Kovačević. NJegov kometar izazvao je bes kod Raščićevih prijatelje koji su nakon toga napisali niz pretnji Kovačeviću. Ipak, nekima se svideo Kovačevićev kometar jer ga je lajkovalo 230 ljudi. Ovo je impozantno imajući u vidu da su status Mirze Raščića o ubistvu Marka Ivkovića do danas lajkovala samo 72 čoveka.
Pročitajte još:BEZ STRAHA: Srbin zvani „Pauk“ sam napao 300 navijača i pocepao zastavu BiH! (VIDEO)MOSKVA: Ceo stadion ustao sa porukom „Srbijo sestro moja, nikada nećeš biti sama“ (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA