Најновије

Трећа Србија потписала споразум са Путиновом Младом гардом

НОВИ САД - Трећа Србија и Млада гарда Јединствене Русије данас су потписали Протокол о сарадњи чиме је озваничена сарадња која већ дуже време постоји између ове две организације. Овај  чин је важан корак ка успостављању још тешњих веза, као и у успостављању веза са сличним организацијама из остатка Европе, а са којима Трећа Србија већ има изграђену сарадњу, саопштавају из ове политичке организације.
Потписивање споразума (Фото: Трећа Србија)

Потписивање споразума (Фото: Трећа Србија)

- Ово је значајан чин за наше две организације јер озваничавамо сарадњу која већ увелико постоји. Поносан сам на то што је Трећа Србија прва организација у нашој земљи која има потписан уговор на овом нивоу - рекао је председник Треће Србије Мирослав Паровић. - Дух овог споразума показује и то да смо спремни да покажемо да наша два народа могу да утичу не само наше државе него и на шире европске токове и да на тај начин помогнемо да се велика криза у Европи заврши позитивно по Русију и Србију -  закључио је  Паровић. Сапредседник Младе Гарде Александар Николајевич Галкин истакао је како је потписивање протокола о сарадњи са Трећом Србијом за њих веома значајан чин на који су се одлучили свесни да је управо "Трећа Србија она политичка снага која може да обезбеди не само квалитетне односе Србије и Русије, већ и добру платформу за комуникацију организација и са истока и са запада Европе".
Прочитајте још:Николић открио споменик кнезу Милошу ОбреновићуСЕЋАТЕ ЛИ СЕ СРПСКОГ ДЕЧАКА КОЈИ ЈЕ 1995. ВОЗИО ТРАКТОР БЕЖЕЋИ ОД ОЛУЈЕ? Ово је његова трагична судбина!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА