Najnovije

Treća Srbija potpisala sporazum sa Putinovom Mladom gardom

NOVI SAD - Treća Srbija i Mlada garda Jedinstvene Rusije danas su potpisali Protokol o saradnji čime je ozvaničena saradnja koja već duže vreme postoji između ove dve organizacije. Ovaj  čin je važan korak ka uspostavljanju još tešnjih veza, kao i u uspostavljanju veza sa sličnim organizacijama iz ostatka Evrope, a sa kojima Treća Srbija već ima izgrađenu saradnju, saopštavaju iz ove političke organizacije.
Potpisivanje sporazuma (Foto: Treća Srbija)

Potpisivanje sporazuma (Foto: Treća Srbija)

- Ovo je značajan čin za naše dve organizacije jer ozvaničavamo saradnju koja već uveliko postoji. Ponosan sam na to što je Treća Srbija prva organizacija u našoj zemlji koja ima potpisan ugovor na ovom nivou - rekao je predsednik Treće Srbije Miroslav Parović. - Duh ovog sporazuma pokazuje i to da smo spremni da pokažemo da naša dva naroda mogu da utiču ne samo naše države nego i na šire evropske tokove i da na taj način pomognemo da se velika kriza u Evropi završi pozitivno po Rusiju i Srbiju -  zaključio je  Parović. Sapredsednik Mlade Garde Aleksandar Nikolajevič Galkin istakao je kako je potpisivanje protokola o saradnji sa Trećom Srbijom za njih veoma značajan čin na koji su se odlučili svesni da je upravo "Treća Srbija ona politička snaga koja može da obezbedi ne samo kvalitetne odnose Srbije i Rusije, već i dobru platformu za komunikaciju organizacija i sa istoka i sa zapada Evrope".
Pročitajte još:Nikolić otkrio spomenik knezu Milošu ObrenovićuSEĆATE LI SE SRPSKOG DEČAKA KOJI JE 1995. VOZIO TRAKTOR BEŽEĆI OD OLUJE? Ovo je njegova tragična sudbina!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA