Најновије

Како на Фејсу прочитати нечију поруку, а да пошиљалац тога не буде свестан

Већина корисника Фејсбука сложиће се с чињеницом да нам је најпопуларнија друштвена мрежа значајно отежала животе увевши опцију Seen.
Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

Пре смо се лагано могли "прошверцовати" са изговором да поруку нисмо видели, иако смо је прочитали. Сигурно сте се и сами више пута нашли у ситуацији да поруку у инбоксу на Фејсбуку намерно нисте отворили како пошиљалац не би видео да сте поруку прочитали. Seen је закомпликовао ствари и више није било оправдања на неодговарање. Срећом, решење постоји. Програмери су осмислили надоградњу на Гуглов интернет читач Хром која се зове - Facebook Unseen. Ево како у пар корака и ви можете прочитати поруку, а да особа која ју је послала не види да сте је прочитали. 1. Преузмите Facebook Unseen надоградњу за Chrome 2. Укључите надоградњу! 3. Подесите опције надоградње како вам одговара fb 5 4. Проверите ради ли и уживајте у анонимности! FB 6
Прочитајте још:Опрез, не наседајте на интернет преваре: Ево које су најчешћеУБАЦИВАЋЕ НАМ ЧИПОВЕ ИСПОД КОЖЕ: Ово су лозинке будућности!
Извор: jutarnji.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА