Најновије

Aлбанци тврде: Куманово је намештаљка а ово су докази (ФОТО/ВИДЕО)

Лист на албанском Бота сот тврди да је предаја и хапшење Албанаца у Куманову намештен полицијски видео. Новинари Бота сот ову тврдњу заснивају на делу снимка где се виде руке полицајца који даје инструкције ухапшеном Албанцу како да се окрене за сликање.
Да ли је ово исти човек? (Фото: Јутјуб)

Да ли је ово исти човек? (Фото: Јутјуб)

Полицајац је у белој кошуљи са заврнутим рукавима, да би који минут касније македонски полицајци спроводили заробљеног Албанца у "истој" кошуљи. На друштвеним мрежама се чак појавила и слика где је приказан македонски полицајац у униформи који личи на једног од ухапшених. Ухапшенима су замућена лица што је Албанцима дало додатни аргумент за теорију завере. Албански медији на све начине покушавају да скрену пажњу са овог терористичког напада, покушавајући да га представе као напад македонске полиције на албанске цивиле.
Прочитајте још:СЛИКЕ РАЗАРАЊА, КРВ, РУШЕВИНЕ, ГЕЛЕРИ: Овако Куманово изгледа после обрачуна са терористима! (ФОТО)Бугарски националисти се организују: Желе заједно са четницима да ратују у МакедонијиСТЕФАНОВИЋ: Упућене додатне снаге на границу са Македонијом
Извпр: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА