Најновије

СНС: ДС победио у Великој Плани, али СНС није ни учествовао на изборима!

ВЕЛИКА ПЛАНА - Општински одбор Српске напредне странке Велика Плана честита демократама на њиховом огромном успеху који су остварили на изборима за Савет Прве месне заједнице у Великој Плани. Демократе, очигледно у огромном одушевљењу што су успели, било где, да освоје гласове грађана, нису ни приметили да јуче нису победили напредњаке, како саопштавају, јер ми јуче нисмо ни учествовали на тим изборима, стоји у саопштењу СНС-а из Велике Плане.
Српска напредна странка (Фото: СНС)

Српска напредна странка (Фото: СНС)

Разумемо зашто је толика еуфорија наступила у редовима Демократске странке, и верујемо да су и сами изненађени што и даље постоје грађани који подржавају њихову пљачкашку политику, па макар то било и за изборе за Савете месних заједница, каже се у саопштењу. Сада, након ове величанствене победе демократа у Првој месној заједници у Великој Плани, Бојан Пајтић не мора да брине јер му је, након избора у Војводини, загарантована фотеља председника Прве месне заједнице, поручују из СНС: Српска напредна странка нада се да ће грађани Прве месне заједнице у Великој Плани имати више среће од грађана Војводине и ће Бојана Пајтића понекад чак и видети на радном месту, каже се у саопштењу СНС-а.
Прочитајте још:Америка испада из игре: Почиње нова ера односа Русије и ЕУ!Свађе у СПЦ формирале троугао између патријарха, Амфилохија и Иринеја бачког
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА