Најновије

ТЕРОРИСТИ СУ У ИТАЛИЈИ: Сви су у страху после порука које су послали борци Исламске државе

Широм Европе борци Исламске државе фотографишу се, носећи поруку да су стигли. Док заузимају градове у Сирији и Ираку, остављају поруке да су присутни и на Старом континенту.
Џихадисти (Фото: syriahomenews.com)

Џихадисти (Фото: syriahomenews.com)

“Исламска држава” је на својим страницама поставила фотографије натписа с логом “Исламске државе” које су постављали испред колосеума у Риму, у Милану и на још неколико места у Италији. Твитер је затрпан фоткама цедуља у којим пише: “Исламска држава у Риму”, “Ми смо на вашим улицама”, “Стигли смо у ваш град”, али још није потврђено да ли су фотографије заиста аутентичне. Борци “Исламске државе” заузимају градове у Ираку и Сирији и тако свакодневно доказују своју моћ, али постоји могућност да су сада стигли и до Европе, упозоравају аналитичари. Иначе, ови натписи су се појавили у Европи само дан након што су либијски званичници упозорили да постоји могућност доласка милитаната “Исламске државе” на тло Европе путем бродова с мигрантима. Алармантне фотографије је објавила директорка SITE Intelligence Groupa, агенције која се бави праћењем активности ИСИС-а.
Прочитајте још:СТАРАЦ АНАТОЛИЈ: Када у Русији буде Цар онда ће Косово и сва Србија бити са нама! (ВИДЕО)Амерички аналитичар унапред најавио сукоб у Македонији: Ево шта предвиђа за Србију
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА