Најновије

СНС и ДС опет у жестоком "препуцавању"

БЕОГРАД - Данашњом изјавом да тешко даје обећања, премијер је по ко зна који пут јавно потценио грађане. Једино што режим Александра Вучића ради брже у секунди од задуживања јесте давање обећања. Због тога би премијер уместо да новим обећањима замајава пензионере и остале грађане на које је пребацио терет неспособности Владе коју предводи, могао бар да проба нека и да испуни, каже се у новом саопштењу Демократске странке, док из СНС поручују да ДС показује "патолошку мржњу".
СНС и ДС

СНС и ДС

Грађани памте обећања о томе да неће смањивати пензије, најаве о фабрикама чипова, авио делова, улагањима у пољопривреду, почетку градње Београда на води који је на крају постао тајни вишедеценијски бајковити посао са хиљаду фаза. Нису заборављене ни најаве Владе о становима по цени од 380 евра по квадрату, а да не помињемо долазак „Мерцедеса“, или играње са роковима око завршетка обнове Обреновца. Обећао је премијер и да ће за смрт седморо људи у хеликопетрској несрећи неко, или он сам, сносити одговорност, кажу демократе. Оно што је, међутим, много озбиљније од политичке неодговорности Александра Вучића јесте чињеница да цену његове неспосбности и тих неиспуњених обећања плаћају грађани, за које је премијер јуче потврдио да имају најниже плате у региону, "али само формално". Чиста формалност, каже се у саопштењу Демократске странке. Српска напредна странка саопштава да се данас поново потврдило да шеф криминалног режима у Војводини, Бојан Пајтић, и његова Демократска странка патолошки мрзе сваки успех и сваки бољитак који се остваре у Србији, одговорили су напредњаци. Грађанима је одавно јасно да Демократска странка не подноси када се остварују добри економски резултати и када се отварају могућности да грађани живе боље, али зато демократе веома воле када народне паре трпају у своје џепове и у џепове својих пријатеља тајкуна, са којима су опљачкали и разорили Србију, кажу у СНС.
Прочитајте још:Шутановац „замера“ Вучићу због ШешељаСкандал: Шавија и Ружица у секс афери са Дачићем! (ВИДЕО)
"Шеф криминалног режима у Војводини, Бојан Пајтић, и Демократска странка не само што потцењују и замајавају грађане Србије, већ су их опљачкали, оставили без посла, плата и перспективе, а једини резулат њихове владавине јесте пустош попут оне коју су оставили у Развојној банци Војводине, Фонду за капиталне инвестиције, Развојном фонду, покрајинским робним резервама, Хетерленду..." - стоји у саопштењу СНС-а. Када говоримо о рекордима, свакако морамо споменути најгенијалнијег међу рекордерима - Бојана Пајтића, који прима плату, иако никада није на свом радном месту, и који, током 15 година, колико седи у фотељи премијера Војводине, са свега шест одсто подршке грађана, није успео баш ништа корисно да уради за Војвођане, закључују напредњаци. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА