Најновије

Бугарски eврофанатици направили црну листу русофила из Србије

СОФИЈА- Бугарски портал "Пета колона" објавио је данас списак проруских присталица, симпатизера и Фејсбук страница које подржавају руског председника Владимира Путина, сепаратистичке групе на истоку Украјине и самопроглашене Републике Доњецк и Луганск. На списку су се нашле и поједине српске групе и странице.</spa
Бугарска Пета Колона (Фото:Принтскрин)

Бугарска Пета Колона (Фото:Принтскрин)

Бугарски портал износи '' Корисну, свеобухватну листу проруских група, страница и профила на Фејсбуку.  Они наводе да '' Ово није лов на вештице али је корисна листа тролова који делују са циљем ширења проруске пропаганде у региону''. Они према овом порталу воде информациони рат на Балкану, усмерен против сваког ко се не слаже са интересима Русије и политике коју заступају сепаратистичке групе на истоку Украјине.''Добро је знати и да они свесно и несвесно раде за туђе интересе'', наводи "Пета колона". Бугарски портал предочио је листу објављену на њиховом блогу која садржи линкове и имена свих проруских симпатизера и страница на Фејсбуку. Међу обележеним проруским страницама у којима делују руски агенти нашла се и страница из Србије под називом РУСОФИЛИ. На форуму "Пете колоне" опширно разматрају методе борбе против оваквих група и појединаца. Поред лоцирања и означавања, опширно се објашњавају методе обрачуна са оваквим групама и појединцима на интернету. Осим Проруских симпатизера, "Пета колона" таргетира све противнике чланства Бугарске у НАТО-у и ЕУ, симпатизере Владимира Путина и групе које не подржавају геј параду. На списку портала, нашли су се и група против кемтрејлса, страница Комунистичке партије Бугарске и група која се противи ГМО храни.
Прочитајте још: Македонски војници се у Србији спремају за терористички напад оружјем за масовно уништавањеOва српска реперка никад неће наступити у Сарајеву: Над сивим ћелијама ратни злочин, убијена као муслиман у Фочи (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА