Najnovije

Bugarski evrofanatici napravili crnu listu rusofila iz Srbije

SOFIJA- Bugarski portal "Peta kolona" objavio je danas spisak proruskih pristalica, simpatizera i Fejsbuk stranica koje podržavaju ruskog predsednika Vladimira Putina, separatističke grupe na istoku Ukrajine i samoproglašene Republike Donjeck i Lugansk. Na spisku su se našle i pojedine srpske grupe i stranice.</spa
Bugarska Peta Kolona (Foto:Printskrin)

Bugarska Peta Kolona (Foto:Printskrin)

Bugarski portal iznosi '' Korisnu, sveobuhvatnu listu proruskih grupa, stranica i profila na Fejsbuku.  Oni navode da '' Ovo nije lov na veštice ali je korisna lista trolova koji deluju sa ciljem širenja proruske propagande u regionu''. Oni prema ovom portalu vode informacioni rat na Balkanu, usmeren protiv svakog ko se ne slaže sa interesima Rusije i politike koju zastupaju separatističke grupe na istoku Ukrajine.''Dobro je znati i da oni svesno i nesvesno rade za tuđe interese'', navodi "Peta kolona". Bugarski portal predočio je listu objavljenu na njihovom blogu koja sadrži linkove i imena svih proruskih simpatizera i stranica na Fejsbuku. Među obeleženim proruskim stranicama u kojima deluju ruski agenti našla se i stranica iz Srbije pod nazivom RUSOFILI. Na forumu "Pete kolone" opširno razmatraju metode borbe protiv ovakvih grupa i pojedinaca. Pored lociranja i označavanja, opširno se objašnjavaju metode obračuna sa ovakvim grupama i pojedincima na internetu. Osim Proruskih simpatizera, "Peta kolona" targetira sve protivnike članstva Bugarske u NATO-u i EU, simpatizere Vladimira Putina i grupe koje ne podržavaju gej paradu. Na spisku portala, našli su se i grupa protiv kemtrejlsa, stranica Komunističke partije Bugarske i grupa koja se protivi GMO hrani.
Pročitajte još: Makedonski vojnici se u Srbiji spremaju za teroristički napad oružjem za masovno uništavanjeOva srpska reperka nikad neće nastupiti u Sarajevu: Nad sivim ćelijama ratni zločin, ubijena kao musliman u Foči (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA