Најновије

ПОСЕДУЈЕ СНИМКЕ СА ВИСОКИМ ФУНКЦИОНЕРИМА: Шавија дрма државни врх!

Некада су царства падала због жена, а судећи по изјави учеснице „Парова“ Наташе Шавије, у српском политичком врху могли би да пуцају бракови, али и да се заљуљају државне фотеље. Многи политичари су у страху након певачицине изјаве да јој је камера у спаваћој соби нон-стоп укључена, бар када су у јеку акције са партнерима у питању.
Наташа Шавија (Фото: Инстаграм)

Наташа Шавија (Фото: Инстаграм)

- Снимала сам секс са свим мушкарцима са којима сам била. Не бојим се да би ти снимци могли да доспеју у јавност, јер их ти мушкарци немају. Снимке поседујем само ја и закључани су у мом стану - рекла је Шавија. На питање колико таквих кућних видеа има, уз осмех је поручила: - Имам укупно 15 снимака - тврди Шавија. Па хајде да јој верујемо на реч да је била са „само“ толико мушкараца, с обзиром на то да је јавности већ познато скоро толико њених бивших. Након овог признања атрактивне плавуше и прозивки укућана да имају доказе да је Наташа спавала са многим државним функционерима, многи политичари су у страху. Свесни да, уколико певачица у јавност пусти снимке, могу остати без супруга, али и фотеље, па чега им је жалије, покушавају на све начине то да спрече. Како сазнајемо, они који су били у вези са њом спремни су да Шавији понуде огроман новац како би откупили видео-траку са, по њих, компромитујућим материјалом. Многи помно прате ријалити „Парови“, јер их брине да ли би Наташа у стању пијанства могла да одвеже језик и призна авантуре са ожењеним политичарима. Очекујемо неочекивано. Наташа имала секс са Гастозом Наташи, већ навикнутој на снимање, није био проблем да пред камерама Телевизије „Хепи“ има секс са Ненадом Маринковићем Гастозом. Истовремено, док су Ружица и Филип водили љубав у кревету до њих, она и Гастоз су се одлучили да у својој романси иду до краја. Иако су предигру почели у соби, акцију су довршили у кабини тоалета. Тошић, Љајић и Смиљанић такође на Шавијином списку Наташин љубавни живот медијски је популаран већ дуже време, јер се увек забављала са јавним личностима. Па су јој тако, осим везе са политичарима, спортисти били примамљива категорија. На њеном списку љубавника налазе се фудбалери Душко Тошић, Адем Љајић, Лола Смиљанић, Зоран Тошић Бамби и Миралем Сулејмани. Годину дана била са председником Тополе Наташа је годину дана била у вези са Драганом Јовановићем, доскорашњим председником општине Топола, сада послаником у Влади Србије. С обзиром на то да је политичар у том тренутку био ожењен, никада није признао романсу са певачицом, којој је, наводно, финансирао први албум. Ипак, он је потврдио да фотографија до које смо ексклузивно дошли јесте аутентична.
Прочитајте још:Гастоз кажњен: Ево како је објаснио зашто Тијана не може да буде трудна са њимСкандал: Шавија и Ружица у секс афери са Дачићем! (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА