Најновије

Oвако изгледа један дан са Станијом (ФОТО, ВИДЕО)

Српска старлета проводи дан у ленчарењу и спавању, а ноћ у лудом проводу. Ми смо мислили да је тако, а верујемо да ни код вас није била другачија слика. Ипак, у разговору са једном од најпознатијих српских старлета, Станијом Добројевић, сазнајемо да није баш све тако раскошно и бахато. Замислите, она чак зна и пеглу да користи, бар тако тврди. - Људи имају погрешно мишљење када кажу да ја само уживам у животу, ништа не радим, само се сликам и паре ми падају са неба. Како да не! – започиње оштро Станија.
Понеки селфи Фото: станијафб

Понеки селфи Фото: станијафб

- У Америци радим осам сати дневно у казину, а остатак дана организујем тако да стигнем на тренинг и плажу, пошто живим на самом океану. Једино када имам слободан дан тада обилазим шопинг центре, сређујем стан, перем, пеглам одећу, слажем ормар и правим план за наредну радну недељу – открива старлета. За разлику од живота у Америци, кад дође у Србију нема сатницу по којој мора да функционише. - У Србији не радим осам сати дневно пет дана у недељи, али опет сам преокупирана обавезама. Од приватног бизниса који сам покренула, а везан је за мој бренд, до сликања за новине и појављивањима у емисијама. То је један општи хаос за који је једини планер спас! Да, имам планер и сваки дан ми је испрограмиран од јутра до мрака. И није сваки дан исти - каже Станија. Ипак, открила нам је како изгледа један обичан "радни дан" у њеном планеру. - Јутро започињем уз јогу и јаку црну кафу. Тада гледам шта ми је приоритет тог дана и бацам се на обавезе, иако имам тим људи са којима радим, ипак сам ја та која се пита за све и морам да сам упућена у сваки детаљ и морам све да одобрим пре него буде реализовано. Да ли је то питање како ће изгледати круница коју дизајнирам, боја натписа на мајици, етикета, или кеса са мојим логом, па до тога која слика или вест сме, а која не да се шерује на друштвеним мрежама. Такође сам ангажована за разне пројекте, од тога да сам заштитно лице једне кафе, до мог одласка у кафану чији сам сувласник – прича Станија о свом “тешком” животу у Србији. Но, ту није крај њеним "мукама". - С обзиром на то да живим у Новом Саду често морам да идем за Београд где имам важне пословне састанке, гостовања у емисијама, сликање за новине, и то такође захтева шминку, одабир одеће, фризуру. Мајка је ту која вечито каже да немам времена да дођем у Руму да ме види, пријатељи, дечко и наравно фанови и моја интеракција са њима путем друштвених мрежа у којој уживам. Па до најозбиљнијих тема везано за куповину и продају некретнина, од којих одлука ме боли глава. И уз све то опет да нађем време да одем на тренинг или до пијаце да купим свеже сезонско воће и поврће јер се трудим да водим здрав живот – каже Станија, којој је, како сам каже највећи фокус одлазак на факултет.   - Када дође испитни рок и ја све своје активности и људе ставим на офф, и испостави се да седам дана није довољно да спремим тежак испит и још га паднем! Онда још то јавно објаве на сајту факултета и сутра наравно из новина сазнајем резултате и да сам пала, поред свих осталих скандала који ме прате у медијима - прича Станија и закључује: У једном дану ја доживим и проживим што неки људи не доживе за много више времена. Живим за дан када цу рећи "мени је досадно", односно за дан када ћу имати толико времена да нећу знати шта ћу да радим.
Прочитајте још:Oва српска реперка никад неће наступити у Сарајеву: Над сивим ћелијама ратни злочин, убијена као муслиман у Фочи (ВИДЕО)Албанци напали победника „Евросонга“ јер је „газио“ њихову заставу (ФОТО)
Извор: 24 сата

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА