Најновије

ЕЈМИ ЗА СЕКС ТРАЖИ 500 ЕВРА! Ево шта се добија за 300...

Тамнопута манекенка Ејми Амината има свој ценовник. Пре уласка у вилу ријалитија Парови, она је одредила цифру коју ће продукција морати да јој исплати за сваки секс и свађу, јер није била задовољна фиксним хонораром.
За секс тражи 500 е (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

За секс тражи 500 е (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

Да згодна Ејми није стидљива, посведочила је њена другарица. Наиме, учесници Парова која се до сад није много експонирала, сваки секс и свађа ће се исплатити. – Пошто Ејми није позната јавности, челници Хепија су јој нудили само 250 евра по седмици да учествује у Паровима. Њој то није било довољно, па су се у неколико наврата изнова договарали. Када је схватила да јој неће пуно подићи хонорар, манекенка је условила организаторе да јој, уколико буде имала секс са неким од укућана, плате 500 евра, и то по чину. Такође је тражила да јој се свака већа свађа коју изазове плати 300 евра. Не знам на које од ових услова је продукција пристала, јер је после два дана потписала уговор и ушла – рекла је за Ало Ејмина другарица, која је била присутна на једном од састанака.
Прочитајте још:ПЛАКАЋЕТЕ ОД СМЕХА: Погледајте какву су подвалу сместили Змају! (ВИДЕО)Маца Дискреција o послу у јавној кући (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА