Најновије

Крах у Минску: Украјина наставља рат!

МИНСК - Преговори Контактне групе коју сачињавају представници ДНР, ЛНР и Кијева под окриљем Русије и ОЕБС-а нису дали резултате, пишу руски медији.
Војник Новорусије (Фото: Новоросинформ)

Војник Новорусије (Фото: Новоросинформ)

Састанак је одржан јутрос у једној од подземних просторија председничке резиденције Александра Лукашенка, без присуства новинара и уз посебне мере безбедности, наводе медији. Новинарима се обратила Хајди Таљини, портпарол ОЕБС-а, истакавши да није било помака и да су разматрани кораци за усаглашавање корака у спровођењу Минског споразума. "Нема нових резултата ни на пољу хуманитарног, ни економског, ни било ког другог питања." - кратко је саопштено.
Прочитајте још:Да ли је Анджеј Дудa нови Орбан у ЕУЛЕТЕЋА МУЊА: Најскупљи амерички оружани систем само што није откривен (ВИДЕО)
Денис Пушилин, заменик председника ДНР, на интернету је објавио да цео састанак био под сенком једног факта, а то су напади украјинске армије који су све учесталији у последње време. Он је истакао да Украјина очигледно "наставља са ратом". Недавно су ДНР и ЛНР послали предлог законских и уставних измена властима Кијева, али је то Кијев на данашњем састанку одбио. ДНР и ЛНР су послали ове предлоге као услове под којима би пристали да буду враћени у оквир Украјине. Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА