Најновије

КИЈЕВ У ПЛАМЕНУ: Горе резервоари нафте, има повређених! (ВИДЕО)

КИЈЕВ - Најмање четири особе су погинуле, када је у складишту нафте на подручју Кијева избио велики пожар, јавила је Украјинска новинска агенција УНН, позивајући се на изворе у државној Хитној помоћи.
Кијев у пламену (Фото: Јутјуб)

Кијев у пламену (Фото: Јутјуб)

Пожар је изазвао експлозију резервоара са нафтом, у складишту близу Кијева и том приликом је погинуло неколико ватрогасаца. Ватра је ван контроле и 17 великих резервоара је у пламену. На истом месту се налазе резервоари за гас и постоји опасност да и они експлодирају. Катастрофа у складишту, које се налази 20 километара југозападно од Кијева, почела је у понедељак увече, а у почетном пожару погинуо је један радник, док су пет осталих са озбиљним опекотинама пребачени у болницу. Ватра се јутрос проширила и изазвала масовне екплозије, што је проузроковало и смрт неколико ватрогасаца, навео је на свом Твитер налогу министар унутрашњих послова Арсен Аваков. За шест полицајца се не зна где су, док је других шест повређено и одведено у болницу, преноси Раша тудеј.
Прочитајте још:Санкције Путину су — заувекСТРАХ ОД РУСИЈЕ: Британија распоређује америчко нуклеарно оружје, први пут још од Хладног рата?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА