Најновије

ЕВРОПО ДОЛАЗИМО: Полетео први авион из Ниша за Базел!

НИШ - Са нишког аеродрома "Константин Велики" вечерас је полетео први авион на редовној линији Ниш-Базел са 170 путника. Авион мађарског авио превозника "Визер" слетео је са 160 путника који су допутовали из Швајцерске, а у Нишу је примио 170 путника за Базел.
Илустрација (Фото: flickr.com/eigjb)

Илустрација (Фото: flickr.com/eigjb)

Директор аеродрома Владица Ðурђановић рекао је да је након два редовно лета за Малме, нишки аеродром спремно дочекао и овај лет за Базел. "Особље је уходано у потпуности, сви воле свој посао и све је и овога пута протекло у најбољем реду", рекао је Ðурђановић. Испраћају првог авиона на линији Ниш-Базел присуствовао је градоначелник Ниша Зоран Першић, који је најавио нове инвестиције града у Нишки аеродром. "Потписао сам иницијативу за проширење царинског треминала и у то ћемо уложити десетак милиона динара. Обновићемо деоницу пута који води до аеродрома а у току је и набавка сигнализације", рекао је Перишић. Авиони за Базел мађарске компаније "Визер" летеће из Ниша за Базел два пута недељно, понедељком и петком.
Прочитајте још:„Млади у Србији немају посао ни са дипломом“ДА ЛИ СТЕ ЗНАЛИ: Муфтија Зукорлић има две жене – ово је прва!ХОРОР НА ПРИПРЕМАМА: Осамдесеторо деце отровано у хотелу
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА