Најновије

НЕ ЖАЛИМ ШТО СУ МИ ТРИ СИНА ПОГИНУЛА ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ: Исповест српске мајке храброст (ВИДЕО)

Милева Лазаревић (77) је мајка храброст и жена која је сахранила три борца Војске Републике Србије, а тренутно се налази на лечењу у Универзитетској болници – Клинички центар Бањалука. Она је изјавила да је сахранила све, али да јој је четврти син велики ослонац и стуб породице Лазаревић.
Милева Лазаревић (Фото: Јутјуб)

Милева Лазаревић (Фото: Јутјуб)

Она је током рата сахранила три сина, мужа, ћерку, зета и два сестрића, а једина жеља јој је да још једном закорачи на земљу у коју је “спустила” све што је имала. – Син Боро је био први, он је био отрован, па онда још два сина. И два зета, два сестрића и мог човека златног – рекла је Милева. Зоран Лазаревић је њен четврти син који је успео да оснује своју породицу и брине о мајци како јој ништа не би фалило. – Ја немам дана радног стажа, морао сам да бринем о породици, кући, ишао на гробље. Велика трагедија нас је задесила у рату – рекао је Зоран. Мајку храброст је у болници посетио Милорад Додик који је на тај начин исказао своју пажњу и саосећање. Пожелео јој је да што пре оздрави и да је најбитније да се осећа добро.
Прочитајте још:Сребреница у средишту геополитичких игараТЕРОРИСТИ НАПАДАЈУ ГУЧУ И ЕГЗИТ: Обавештајци открили крвави план!
Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА