Najnovije

NE ŽALIM ŠTO SU MI TRI SINA POGINULA ZA REPUBLIKU SRPSKU: Ispovest srpske majke hrabrost (VIDEO)

Mileva Lazarević (77) je majka hrabrost i žena koja je sahranila tri borca Vojske Republike Srbije, a trenutno se nalazi na lečenju u Univerzitetskoj bolnici – Klinički centar Banjaluka. Ona je izjavila da je sahranila sve, ali da joj je četvrti sin veliki oslonac i stub porodice Lazarević.
Mileva Lazarević (Foto: Jutjub)

Mileva Lazarević (Foto: Jutjub)

Ona je tokom rata sahranila tri sina, muža, ćerku, zeta i dva sestrića, a jedina želja joj je da još jednom zakorači na zemlju u koju je “spustila” sve što je imala. – Sin Boro je bio prvi, on je bio otrovan, pa onda još dva sina. I dva zeta, dva sestrića i mog čoveka zlatnog – rekla je Mileva. Zoran Lazarević je njen četvrti sin koji je uspeo da osnuje svoju porodicu i brine o majci kako joj ništa ne bi falilo. – Ja nemam dana radnog staža, morao sam da brinem o porodici, kući, išao na groblje. Velika tragedija nas je zadesila u ratu – rekao je Zoran. Majku hrabrost je u bolnici posetio Milorad Dodik koji je na taj način iskazao svoju pažnju i saosećanje. Poželeo joj je da što pre ozdravi i da je najbitnije da se oseća dobro.
Pročitajte još:Srebrenica u središtu geopolitičkih igaraTERORISTI NAPADAJU GUČU I EGZIT: Obaveštajci otkrili krvavi plan!
Izvor: RTRS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA