Најновије

ЕВО ШТА ЧЕКА СРБЕ: Мораћете да учите децу о гејевима и не смете им одузети мобилни, ако то урадите чека вас сурова казна!

Детету смете да купите мобилни телефон, али касније му га не смете одузети! Ово предвиђа Преднацрт грађанског законика, као и да се детету не може забранити излазак из куће, а који родитељ буде ово урадио може бити лишен старатељства над дететом!
Илустрација (фото: europeanmediacentre.wordpress.com)

Илустрација (фото: europeanmediacentre.wordpress.com)

Нови преднацрт грађанског законика предвиђа и да су родитељи већ од пете године у обавези да дете информишу о хомосексуалности! Ово су само неки детаљи из Преднацрта грађанског законика о којем је јуче почела јавна расправа на Правном факултету у Србији која ће трајати наредних годину дана. Расправа би требало да определи ставове друштва и стручне јавности о низу новина које се спомињу у предлозима, а између осталог о оправданости увођења еутаназије и сурогат материнства и правног регулисања истополних ванбрачних заједница.
Прочитајте још:Филимонова: Британци гураjу прст у око РусиjиСРБИЈА НА МЕТИ ИСЛАМСКИХ ТЕРОРИСТА: Спремају се стравични напади на нашу земљу док траје рамазан!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА