Најновије

МУП ОТКРИО ИДЕНТИТЕТ СРПКИЊЕ ИЗ НОВОУРСИЈЕ: Врши се притисак на Багирину породицу?

ДОЊЕЦК - МУП Србије после неколико месеци потраге успео је да сазна идентитет Српкиње под надимком Багира која се пре неколико месеци придружила снагама Новорусије. Правда је раније писала да је МУП дуго покушавао да сазна њен идентетет али да им то није полазило за руком.
Берић са Багиром  (Фото: Фејсбук)

Берић са Багиром  (Фото: Фејсбук)

Снајпериста Дејан Берић каже да је полиција дошла до те информације непажњом једног од добровољаца у ДНР-у и да се сада врши притисак на њену породицу. - Ускоро ће и Багира да покаже лице, даће један интервју јер нема смисла да се крије више пошто је неки "паметњаковић" решио да је провери. Увек међу нама има оних који се покушавају правити превише паметни. Тако да је резултат те провере да део српске полиције, који можемо слободно назвати тешком багром, користи и даље методе које не приличе нормалним људима. Врше притисак на њене родитеље, скоро су са два џипа били код њих кући да им објасне како њихова ћерка врши убиства украјинских цивила. То наравно нема везе са истином, али има везе са даљом издајом Србије и нас самих од тих штеточина на власти - написао је Берић. Снајпериста је додао да "Багира и момци који су у Новорусији вреде више за Србију него сав продани МУП".
Прочитајте још:СРБИЈА НА МЕТИ ИСЛАМСКИХ ТЕРОРИСТА: Спремају се стравични напади на нашу земљу док траје рамазан!ДУГИН: Ако Грци 5. јула кажу „да” Европскоj унији – тада неће бити суверене Грчке
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА