Најновије

"Русију притискају зато што води независну политику"

"Русија је изложена притиску других земаља јер води независну политику" изјавио је председник Руске Федерације Владимир Путин на седници Савјета безбедности Русије.
Путин - њега се боје! (Фото: kremlin.ru)

Путин - њега се боје! (Фото: kremlin.ru)

- Разлози притискања Русије су јасни - ми водимо независну унутрашњу и спољну политику, не тргујемо својим суверенитетом - рекао је Путин. Он је оценио да се то не свиђа свима, али да другачије не може бити. - Данас је очигледно да покушаји да се унесе раздор, да се подели наше друштво, да се игра на карту одређених тешкоћа, да се напипа осетљива слаба карика - нису дали очекиване резултате. Очекиване за оне који су увели мјере ограничења нашој земљи и настављају да их одржавају - додао је председник Русије. Путин је нагласио да не треба рачунати да ће се непријатељски однос Запада према Русији променити. - У догледној будућности не треба рачунати да промену непријатељског односа неких наших геополитичких опонената - истакао је Путин. - Они који су Русији увели санкције сами су виновници кризе у Украјини - каже он. Путин сматра да је потребно урадити анализу постојећих изазова и кориговати стратегију националне безбедности Русије. - Потребно је у кратком року спровести анализу целог спектра потенцијалних изазова и ризика - и политичких, и економских, и информативних, и других, и на основу тога кориговати стратегију националне безбедности Русије - истакао је Путин. Руски председник оценио је да Запад није успео у намери да подели руско друштво увођењем економских санкција, преноси "Восток".
Прочитајте још:ШТА ЈЕ РУС НАПИСАО У ЧЕСТИТКИ: Путин честитао Обами Дан независностиФидел Kастро у jавности први пут после три месеца
Извор: Vesti-online.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА