Најновије

Вучић: Нисмо пред банкротом, бићемо финансиjски здрава земља

TOПOЛA - Премиjер Aлександар Вучић тврди да да Србиjа ниjе пред банкротом и да ће бити потпуно здрава, финансиjски оjачана и пристоjна земља.
Александар Вучић (Фото: Танјуг принтскрин)

Александар Вучић (Фото: Танјуг принтскрин)

"Србиjу смо од тога спасили. Србиjа ниjе пред банкротом. Србиjа ће ускоро бити потпуно здрава, нормална, финансиjски оjачала земља, земља коjа ће моћи да запошљава своjе људе. Србиjа ће да буде пристоjна земља онако како смо сањали", рекао jе Вучић након отварања моста на Jасеници. Наjављући нове инвестициjе, премиjер jе поручио да сада имамо новца и можемо да га улажемо. "Не дугуjемо га као држава никоме само зато што смо кренули да проводимо тешке мере, зато што смо били одговорни и озбиљни, зато што нисмо ишли оним - дођи у село, обећаj, па немоj да испуниш", каже Вучић. Поновио jе да jе Србиjа у првих неколико земаља у Eвропи по висини фискалног дефицита и по томе како смо успели да се изборимо са тим да немамо пара у буџету. "Mи их данас имамо, али и даље штедимо да бисмо их имали jош више и да бисмо могли да улажемо у инфраструктуру", рекао jе Вучић наводећи да jе његов посао и да брине о државном новчанику. "Mоj посао jе да се, када одем са власти, неко други не суочи са банкротом као што се суочаваjу неке змеље данас у Eвропи", поручио jе Вучић.
Прочитајте још:КАПЕТАНА ДРАГАНА ИЗРУЧУЈУ ХРВАТСКОЈ: Васиљковић у четвртак пред судом у СплитуВУЧИЋ ОДБРУСИО ПУТИНУ: Руси ставите вето на резолуцију о Сребреници или Србија даље иде сама!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА