Најновије

Кадиров објавио снимак хитне провере специјалаца (ВИДЕО)

Шеф Чеченске Републике Рамзан Kадиров на својој Фејсбук страници објавио је видео-снимак „хитне провере спремности специјалних јединица на испуњавање оперативно-техничких задатака“.
Кадиров (Фото: Фејсбук)

Кадиров (Фото: Фејсбук)

Чеченски лидер је написао да је током провере „први пут одржано постројавање одреда који учествују у ’ликвидацији‘ банди које покушавају да изведу терористичке нападе. Затим је уследило пењање у планинске пределе, где се, према подацима обавештајних служби, налазе наоружани терористи. Тајно блокиравши ову област, борци су приступили неутрализацији противника. Након што је стигао сигнал да се крене у испуњење задатка, главна група је почела са чишћењем краја. Строги инспектори су високо оценили професионализам, физичку и борбену спремност специјалних јединица. Кадиров је навео да је „данас важно умети борити се против великог броја група, а највише против слободних стрелаца. Догађаји у свету показују да управо од њих долази највише претњи“. Шеф републике је остао задовољан резултатима провере. „Ови момци су способни да испуне практично сваки задатак“, закључио је он.
Прочитајте још:ЈЕЗИВА ПОРУКА ИСЛАМИСТА: Српске службе безбедности на опрезуЕКСПЕРТИ: Малезијски Боинг највероватније је оборен израелском ракетом типа „Питон”
  Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА