Најновије

"У Украјини се спрема нови Мајдан"

"Украјину очекује нови 'мајдан'", сигуран је председник комитета Државне думе за међународне послове Русије, Александар Пушков.
Илустрација (Фото: lidovky.cz)

Илустрација (Фото: lidovky.cz)

- На мајдану се спрема нова "револуција". Јарош је спреман да Украјинцима да "смернице за револуционарне промене". Једна од смерница - променити Порошенка - написао је руски политичар на свом Твитеру. Дмитриј Јарош, лидер "Десног сектора" који је забрањен у Русији, обећао је да ће Украјинцима дати "смернице за револуционарне промене". - За нас је истина да револуција на Мајдану није била завршена и догађаји у Мукачеву су гнојна рана незавршености револуционарног процеса. Спремамо се да дамо смернице људима о наставку револуционарних промена у држави. То се тиче и директне народне власти и легитимизације делатности добровољаца, подршке добровољачког покрета, реформисања свих сфера - написао је Јарош на страници организације на Фејсбуку.
Прочитајте још:ЗАУСТАВИТИ КИНУ: Јапан усвојио нову одбрамбену доктринуСАМО ОШТРО: Потенцијалне џихадисте затварати у логоре као нацистеГрчка жели да до 20. августа договори нови пакет
Извор: rs.sputiknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА