Најновије

ХМЗ Србије упозорава: Пакао до 26. јула!

БEOГРAД - Републички хидрометеоролошки завод упозорио jе да ће у Србиjи до 26. jула бити веома топло време, у већини места са наjвишом температуром од 34 до 38 степени, а да ће сунчано и веома топло бити и данас са наjвишом дневном температуром од 34 до 38 степени.
Сунце (Фото: ЈуТјуб)

Сунце (Фото: ЈуТјуб)

У Србиjи ће данас бити сунчано и веома топло време, уз локални развоj облачности са краткотраjним пљусковима и грмљавинама углавном у северним, западним и планинским пределима, а ветар ће бити слаб и умерен, источни и jугоисточни. Jутарња температура ваздуха кретаће се од 17 до 25, а наjвиша дневна од 34 до 38 степени. И у Београду ће данас бити сунчано и веома топло време са слабим и умереним jугоисточним ветром, jутарњом температуром око 25, а наjвишом дневном око 37 степени. У Србиjи ће, према изгледима времена за седам дана, до 30. jула, до недеље бити претежно сунчано и веома топло време, а уз локални развоj облачности, очекуjе се ређа поjава краткотраjних пљускова са грмљавином.
Прочитајте још:ЦРНЕ СЛУТЊЕ: У октобру нас чека тотални крах светске економије ?Карлеуша брани своју „задњицу“ (ВИДЕО)
У недељу краjем дана и током ноћи на северозападу, а у понедељак и у осталом делу земље очекуjе се освежење са кишом, локалним пљусковима са грмљавинама и поjачаним северозападним ветром. У уторак ће бити свежиjе време, jош понегде са пљусковима и грмљавинама, а у среду сунчано, уз пораст температуре. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА