Најновије

ПУТИН САТИРЕ ЏАБАЛЕБАРОШЕ: Отпушта 110 хиљада државних службеника!

МОСКВА - Руски председник Владимир Путин потписао је прошле недеље декрет о ограничењу броја запослених у Министарству унутрашњих послова на нешто више од милион, што подразумева отпуштање 110.000 запослених, пре свега у администрацији, или 10 одсто.
Путин (Фото: kremlin.ru)

Путин (Фото: kremlin.ru)

Административно особље ће сносити терет резова у министарству, које контролише руску полицију, паравојне снаге безбедности и агенцију за безбедност саобраћаја на путевима, преноси СиЕнЕн. Русија ће ове године смањити трошкове владе за 10 одсто, у свим сегментима, јер је запала у најгору економску кризу. Она је тешко погођена ове године, како због пада цена нафте, тако и због западних санкција, због умешаности у кризу у Украјини, наводи америчка телевизија. Путин је предузео смањивање плата у марту за 10 одсто, убрзо после захтева да сви сегменти владе смање потрошњу, изузев одбране.
Прочитајте још:НИКО НЕ СМЕ ДА ЗНА ЊИХОВ ИДЕНТИТЕТ: Погледајте овај тренинг устаника Новорусије! (ВИДЕО)ОВО ЈЕ СМЕШНО И ТУЖНО: Мартиновић образлаже зашто је СНС противуставна странка! (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА