Najnovije

PUTIN SATIRE DŽABALEBAROŠE: Otpušta 110 hiljada državnih službenika!

MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je prošle nedelje dekret o ograničenju broja zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova na nešto više od milion, što podrazumeva otpuštanje 110.000 zaposlenih, pre svega u administraciji, ili 10 odsto.
Putin (Foto: kremlin.ru)

Putin (Foto: kremlin.ru)

Administrativno osoblje će snositi teret rezova u ministarstvu, koje kontroliše rusku policiju, paravojne snage bezbednosti i agenciju za bezbednost saobraćaja na putevima, prenosi SiEnEn. Rusija će ove godine smanjiti troškove vlade za 10 odsto, u svim segmentima, jer je zapala u najgoru ekonomsku krizu. Ona je teško pogođena ove godine, kako zbog pada cena nafte, tako i zbog zapadnih sankcija, zbog umešanosti u krizu u Ukrajini, navodi američka televizija. Putin je preduzeo smanjivanje plata u martu za 10 odsto, ubrzo posle zahteva da svi segmenti vlade smanje potrošnju, izuzev odbrane.
Pročitajte još:NIKO NE SME DA ZNA NJIHOV IDENTITET: Pogledajte ovaj trening ustanika Novorusije! (VIDEO)OVO JE SMEŠNO I TUŽNO: Martinović obrazlaže zašto je SNS protivustavna stranka! (VIDEO)
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA