Најновије

ИНВАЗИЈА АЗИЛАНАТА НА БГ: Никад их више није било на једном месту!

Велики број азиланата тренутно се налази у парку код главне аутобуске станице, у сред Београда. Процењује се да их је тренутно око 1.000, а суграђани су помало забринути овом ситуацијом.
Мигранти (Фото: ЈуТјуб)

Мигранти (Фото: ЈуТјуб)

– Није ми пријатно што број ових људи сваким даном све више расте. Колико знам, за сада никоме ништа нису урадили, али осећај уопште није пријатан, када пролазите а десетине очију су упрте у вас – каже случајна пролазница. Азиланти из Сирије, Авганистана, Турске и других угрожених земаља преправили су Београд. Спавају по хостелима, парковима, хране се по баровима, продавницама брзе хране. Како се ко снађе. Многи београђани негодују због тога, и у околини где су азиланти настањени, могли су се чути коментари попут: "ау брате, види шта их је", "шта ће овде, нека иду"… Србија им је успутна станица. Неки су овде пар дана, а има и оних који бораве у главном граду више месеци. Сви они чекају превоз за даљу дестинацију. Не желе овде да остају. Србија им није главно одредиште. До тада, њихов број се не смањује, чак напротив.
Прочитајте још:ЗАОСТАВШТИНА НАТО ПАКТА: Касетне бомбе, претња за грађане 16 општина!Данас је Сабор Светог архангела Гаврила – једног од седам великих ангела серафима
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА