Најновије

Москва: Спремни смо да прихватимо Младића

"Русија је спремна да прихвати генерала Ратка Младића на лечење уз гаранцију руске Владе", саопштено је из Руског друштвеног комитета за заштиту генерала Младића.

Ратко Младић (Фото: sense-agency.com)

Ратко Младић (Фото: sense-agency.com)

У саопштењу се наводи да руски лекари спремају медицински извештај о здравственом стању генерала Младића, који се налази у затвору у Хагу. - Ако буде било потребно, руска страна је спремна да предложи генералу Младићу лечење у Русији уз гаранцију руске Владе - наводи се у саопштењу овог комитета на чијем је челу посланик Државне думе Павел Дорохин. У саопштењу се подсећа да су руски доктори из Научног центра за кардио-васкуларну хирургију "Бакулев" 21. јула посетили Хаг, где су прегледали генерала Младића и проучили документе и резултате анализа које су им предали судски лекари, преноси "Спутњик". Генералов син Дарко Младић рекао је јуче да је Секретаријат Хашког трибунала дао руским докторима, који су прегледали генерала, непотпуну лекарску документацију и тако их онемогућио да комплетирају извештај. Он је рекао да је одбрана од руских лекара добила списак недостајуће документације и најавио да ће поднесак, у коме се од Секретаријата Хашког трибунала хитно тражи да се комплетира та документација, бити предат у уторак. Према његовим речима, сви здравствени проблеми и симптоми болести, које је генерал Младић имао у тренутку када је ухапшен, нису престали и он и даље има проблема са врло високим крвним притиском, десна страна му је одузета, брзо се замара, уз низ других проблема.
Прочитајте још:ПУТИН НАРЕДИО ОДБРАНУ СРБИЈЕ И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Ево како је Русија због Срба ударила шамар западу!Додик: Спреман сам да се жртвујем за референдум!Генерал Ратко Младић излази на слободу!?
Извор: Срна  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА