Најновије

НЕОУСТАШТВО НА ПРОСЛАВИ ОЛУЈЕ: Млади Хрвати урлају "Убиј Србина!" (ВИДЕО)

КНИН - На концерту Томпсона, на прослави Олује, а током говора једног од хрватских ветерана, Ђура Глогошког, хрватска омладина затрована усташтвом почела је у навијачком стилу узвикивати: "Убиј Србина!".
Повампирени усташлук (Фото: ЈуТјуб)

Повампирени усташлук (Фото: ЈуТјуб)

Ово је још један показатељ да хрватске власти нису способне да забране ширење неоусташтва и усташке идеологије геноцида над Србима која узима све више маха у Хрватској. Певач Томпсон, симбол усташтва у Хрватској, несметано издаје албуме и одржава концерте на којима често пева чак и једну од најпознатијих усташких песама "Стара градишка", а у којој Хрвати сами себе називају "месарима". Најмонстроузнији режим током Другог светског рата, усташки режим Анте Павелића, изгледа је највећи бренд најмлађе чланице ЕУ. Сасвим је јасно да је ово огледало Европске Уније, али се поставља питање да ли ће највећи бренд Европске Уније постати њена најмлађа чланица, епицентар неонацизма у Европи. Судећи по толерисању неонацизма у Украјини, хоће! Овај ужасни акт промовисања мржње према Србима и усташке идеологије још увек није званично осуђен од стране хрватских власти. Погледајте како је то изгледало:
Прочитајте још:СРАМОТНО: Игор Којић са Северином у Међугорју, на прослави „Олује“Емотивни Стефан Бабовић: За Србе из Крајине! (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА