Najnovije

NEOUSTAŠTVO NA PROSLAVI OLUJE: Mladi Hrvati urlaju "Ubij Srbina!" (VIDEO)

KNIN - Na koncertu Tompsona, na proslavi Oluje, a tokom govora jednog od hrvatskih veterana, Đura Glogoškog, hrvatska omladina zatrovana ustaštvom počela je u navijačkom stilu uzvikivati: "Ubij Srbina!".
Povampireni ustašluk (Foto: JuTjub)

Povampireni ustašluk (Foto: JuTjub)

Ovo je još jedan pokazatelj da hrvatske vlasti nisu sposobne da zabrane širenje neoustaštva i ustaške ideologije genocida nad Srbima koja uzima sve više maha u Hrvatskoj. Pevač Tompson, simbol ustaštva u Hrvatskoj, nesmetano izdaje albume i održava koncerte na kojima često peva čak i jednu od najpoznatijih ustaških pesama "Stara gradiška", a u kojoj Hrvati sami sebe nazivaju "mesarima". Najmonstrouzniji režim tokom Drugog svetskog rata, ustaški režim Ante Pavelića, izgleda je najveći brend najmlađe članice EU. Sasvim je jasno da je ovo ogledalo Evropske Unije, ali se postavlja pitanje da li će najveći brend Evropske Unije postati njena najmlađa članica, epicentar neonacizma u Evropi. Sudeći po tolerisanju neonacizma u Ukrajini, hoće! Ovaj užasni akt promovisanja mržnje prema Srbima i ustaške ideologije još uvek nije zvanično osuđen od strane hrvatskih vlasti. Pogledajte kako je to izgledalo:
Pročitajte još:SRAMOTNO: Igor Kojić sa Severinom u Međugorju, na proslavi „Oluje“Emotivni Stefan Babović: Za Srbe iz Krajine! (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA