Најновије

У БЕКСТВУ: Шавију јури полиција!

Наташу Шавију јури полиција пошто се не одазива на позиве за суђење због многобројних пријава које су јој написали саобраћајци!
Наташа Шавија (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

Наташа Шавија (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

Бивша учесница "Парова" сакупила је чак 21 казну за непрописно паркирање, прекорачење брзине и вожњу у пијаном стању, а последњи у низу прекршаја била је вожња жутом траком на Бранковом мосту, пише "Курир". Певачица за сад избегава позиве суда, као и поицију која јој недељама долази на врата, јер више није на старој адреси у Новом Саду. И кад се преселила у Београд, наставила је да прави прекршаје у саобраћају, па су је пре две недеље сигурносне камере на Бранковом мосту снимиле како вози жутом траком, предвиђеном за ГСП и такси. Казна ју је дочекала на кућној адреси у Новом Саду, као и многе које су јој стизале од 2006, кад је и добила возачку дозволу, открио је извор близак певачици и додао да је због неодазивања на судске позиве издата наредба за њено привођење.
Прочитајте још:НОВО ЛУДИЛО У „МАЛДИВИМА“: Члан банде „Пинк Пантер“ ушао у ријалити и одмах напао Змаја (ВИДЕО)ДИЛЕЈА: Тужи друге зато што не носи гаће!ОНА НИЈЕ СЕКС БОМБА: Она је секс Калашњиков! (СЕКСИ ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА