Najnovije

U BEKSTVU: Šaviju juri policija!

Natašu Šaviju juri policija pošto se ne odaziva na pozive za suđenje zbog mnogobrojnih prijava koje su joj napisali saobraćajci!
Nataša Šavija (Foto: TV Hepi printskrin)

Nataša Šavija (Foto: TV Hepi printskrin)

Bivša učesnica "Parova" sakupila je čak 21 kaznu za nepropisno parkiranje, prekoračenje brzine i vožnju u pijanom stanju, a poslednji u nizu prekršaja bila je vožnja žutom trakom na Brankovom mostu, piše "Kurir". Pevačica za sad izbegava pozive suda, kao i poiciju koja joj nedeljama dolazi na vrata, jer više nije na staroj adresi u Novom Sadu. I kad se preselila u Beograd, nastavila je da pravi prekršaje u saobraćaju, pa su je pre dve nedelje sigurnosne kamere na Brankovom mostu snimile kako vozi žutom trakom, predviđenom za GSP i taksi. Kazna ju je dočekala na kućnoj adresi u Novom Sadu, kao i mnoge koje su joj stizale od 2006, kad je i dobila vozačku dozvolu, otkrio je izvor blizak pevačici i dodao da je zbog neodazivanja na sudske pozive izdata naredba za njeno privođenje.
Pročitajte još:NOVO LUDILO U „MALDIVIMA“: Član bande „Pink Panter“ ušao u rijaliti i odmah napao Zmaja (VIDEO)DILEJA: Tuži druge zato što ne nosi gaće!ONA NIJE SEKS BOMBA: Ona je seks Kalašnjikov! (SEKSI VIDEO)
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA