Најновије

НАЈВЕЋЕ У ИСТОРИЈИ: Заједничке војне вежбе Кине и Русије (ВИДЕО)

МОСКВА - Војни бродови Русије и Кине завршавају активну фазу заједничких војних вежби „Поморска сарадња 2015“, као највеће маневре у историји међусобне сарадње ове две државе, саопштио је портпарол Војно-ваздушне одбране Русије, капетан Роман Мартов.
Две велесиле (Фото: ЈуТјуб)

Две велесиле (Фото: ЈуТјуб)

Током извођења практичних акција на мору и обали од 23. до 27. августа маринци две државе увежбавали су заједничку противдиверзантску, противбродску и противваздушну одбрану. Кулминација маневара се догодила током заједничког извођења војног и поморског десанта на полигону Клерк, у Приморском крају на истоку Русије. „Такав десант је први пут изведен на територији Русије“, изјавио је Мартов. У вежбама су учествовала 22 брода, од којих је један био задужен за логистичку подршку, као и 15 авиона и хеликоптера, две беспилотне летелице, као и више од 500 војника морнариче пешадије и 49 јединица војне технике.
Прочитајте још:ПУТИНУ ИСПРЕД НОСА: НАТО отворио нови центар у ГрузијиСиЕнЕн: Клинтоновој не верује 61% Американаца – Трамп наставља да расте!
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА