Најновије

МОНСТРУОЗНА ПОРУКА ИСЛАМИСТА: Ако бежите од нас, заслужујете ово!

Исламска држава у својој пропаганди почела је да користи слику утопљеног сиријског дечака Алана Курдија (3), како би показала да они који напусте ратно поприште у Сирији заслужују такву судбину.
Алан Курди (Фото: Јутјуб)

Алан Курди (Фото: Јутјуб)

Поменута фотографија и чланак објављени су у исламском магазине “Дабик” са насловом “Опасност од напуштања ислама”. - Они који су напустили Сирију, починили су велики грех тражећи уточиште на Западу, и управо због тога су ставили "хипотеку" на своје душе и душе своје деце - наводи се у чланку, а преноси “Гардијан”. - Нажалост, неки Сиријци и Либијци спремни су да ризикују животе и душе оних за чије су одрастање одговорни, односно њихове деце, жртвујући многе од њих на путу за земље у којима влада атеизам и непристојност - објашнајвању у поменутом тексту. Исламисти још наводе да су избеглице у земљама у којима су нашли уточиште "под сталном претњом содомије, блуда, дроге и алкохола". И док многи сматрају да ће избеглице променити земље у које долазе, исламисти мисле другачије. - Ако не падну у грех, они ће заборавити арапски језик, језик Курана, којим су били окружени у Сирији, Ираку И Либији. Зато ће њихов повратак на праву религију бити веома тежак - закључују у чланку. Трогодишњи Алан Курди утопио се са мајком и братом пре неколико дана покушавајући да стигне до Грчке. Слика његовог тела које је вода избацила на обалу потресла је свет.
Прочитајте још:ЕВРОПУ СТИЖЕ ГАДАФИЈЕВО ПРОКЛЕТСТВО: Ево шта је либијски лидер пред смрт поручио о мигрантима„ФАЈЛОВИ ВИКИЛИКСА“: Америка планирала државни удар у Сирији пре 2011. године
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА