Najnovije

MONSTRUOZNA PORUKA ISLAMISTA: Ako bežite od nas, zaslužujete ovo!

Islamska država u svojoj propagandi počela je da koristi sliku utopljenog sirijskog dečaka Alana Kurdija (3), kako bi pokazala da oni koji napuste ratno poprište u Siriji zaslužuju takvu sudbinu.
Alan Kurdi (Foto: Jutjub)

Alan Kurdi (Foto: Jutjub)

Pomenuta fotografija i članak objavljeni su u islamskom magazine “Dabik” sa naslovom “Opasnost od napuštanja islama”. - Oni koji su napustili Siriju, počinili su veliki greh tražeći utočište na Zapadu, i upravo zbog toga su stavili "hipoteku" na svoje duše i duše svoje dece - navodi se u članku, a prenosi “Gardijan”. - Nažalost, neki Sirijci i Libijci spremni su da rizikuju živote i duše onih za čije su odrastanje odgovorni, odnosno njihove dece, žrtvujući mnoge od njih na putu za zemlje u kojima vlada ateizam i nepristojnost - objašnajvanju u pomenutom tekstu. Islamisti još navode da su izbeglice u zemljama u kojima su našli utočište "pod stalnom pretnjom sodomije, bluda, droge i alkohola". I dok mnogi smatraju da će izbeglice promeniti zemlje u koje dolaze, islamisti misle drugačije. - Ako ne padnu u greh, oni će zaboraviti arapski jezik, jezik Kurana, kojim su bili okruženi u Siriji, Iraku I Libiji. Zato će njihov povratak na pravu religiju biti veoma težak - zaključuju u članku. Trogodišnji Alan Kurdi utopio se sa majkom i bratom pre nekoliko dana pokušavajući da stigne do Grčke. Slika njegovog tela koje je voda izbacila na obalu potresla je svet.
Pročitajte još:EVROPU STIŽE GADAFIJEVO PROKLETSTVO: Evo šta je libijski lider pred smrt poručio o migrantima„FAJLOVI VIKILIKSA“: Amerika planirala državni udar u Siriji pre 2011. godine
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA