Најновије

Кристијан лаже да је требало да убије Шешеља, он је тада био у затвору?

Војислав Шешељ је био специјални гост у ријалитију “Фарма”. Сви су му се обрадовали, а Кристијан му је открио једну тајну.
Шешељ на Фарми (Фото: ТВ Пинк)

Шешељ на Фарми (Фото: ТВ Пинк)

–Требало је да вас убијем 1991. године из снајпера, али ми је рука задрхтала, открио је Кристијан, који је навео да није хтео да испуни тај задатак. –Ко је наручио то убиство? Аркан? – упитао га је Шешељ, али Кристијан није хтео да именује. У међувремену реаговали су посетиоци неких домаћих портала који су у коментарима испрозивали Голубовића да лаже. –Аууууууу ал лаже овај…хахаха 91 је тај пропали кримос био на издржавању затворске казне у Дизелдорфу, јер је пребио Немца Волфганга Смита. Био је у казину и овај дивљак га сачекао вани, отео му ролекс и 5,000 марака. После 15 мин је био ухваћен и осуђен на 8 година затвора, стоји у једном коментару. –Кристијан је био 1991.у затвору у Немачкој због крађе. Он лаже много, преувеличава и велики је хвалисавац, наводи други. -"Требало је да те убијем снајпером".  Па ако неко наручује убиство снајпером ваљда је нормално да наручи и снајперисту а не бизона?, био је један од коментара. -Овај лик је прсао начисто.Ко би још нормалан чак и да је требало да уради тако нешто признао то пред целом Србијом? Ко би њега ангажовао,какве он квалитете има сем што је крупан као коњ?Представља се ту као неки специјалац, а пребио га тамо неки Албанац. Прави мафијаши и убице такве ствари носе са собом у гроб,а не овај шалабајзер, написао је неко. -Од овог ћемо још и чути да је он уместо Гаврила Принципа пуцао на Франца Фердинанда, па се родио 50 година касније... -У првом лицу једнине прича о ономе што је као клинац чуо, а да би те неко платио да извршиш нечији атентат, није довољно да имаш само уличарско искуство и тетоваже по набубрелим од xемије бицепсима, него и да имаш огромно војно искуство, такође је био један од коментара на Кристијанову причу. Како је изгледао Шешељев боравак на Фарми, можете погледати ОВДЕ.
Прочитајте још:ИЗ СВИХ УГЛОВА: Погледајте шта се заиста дешавало у хотелу између Кристијана и Станије (ФОТО)БЕЗ ЦЕНЗУРЕ: Ево како су се потукле Маја и Зорица (ВИДЕО)
Извор: Правда, Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА