Najnovije

Kristijan laže da je trebalo da ubije Šešelja, on je tada bio u zatvoru?

Vojislav Šešelj je bio specijalni gost u rijalitiju “Farma”. Svi su mu se obradovali, a Kristijan mu je otkrio jednu tajnu.
Šešelj na Farmi (Foto: TV Pink)

Šešelj na Farmi (Foto: TV Pink)

–Trebalo je da vas ubijem 1991. godine iz snajpera, ali mi je ruka zadrhtala, otkrio je Kristijan, koji je naveo da nije hteo da ispuni taj zadatak. –Ko je naručio to ubistvo? Arkan? – upitao ga je Šešelj, ali Kristijan nije hteo da imenuje. U međuvremenu reagovali su posetioci nekih domaćih portala koji su u komentarima isprozivali Golubovića da laže. –Auuuuuuu al laže ovaj…hahaha 91 je taj propali krimos bio na izdržavanju zatvorske kazne u Dizeldorfu, jer je prebio Nemca Volfganga Smita. Bio je u kazinu i ovaj divljak ga sačekao vani, oteo mu roleks i 5,000 maraka. Posle 15 min je bio uhvaćen i osuđen na 8 godina zatvora, stoji u jednom komentaru. –Kristijan je bio 1991.u zatvoru u Nemačkoj zbog krađe. On laže mnogo, preuveličava i veliki je hvalisavac, navodi drugi. -"Trebalo je da te ubijem snajperom".  Pa ako neko naručuje ubistvo snajperom valjda je normalno da naruči i snajperistu a ne bizona?, bio je jedan od komentara. -Ovaj lik je prsao načisto.Ko bi još normalan čak i da je trebalo da uradi tako nešto priznao to pred celom Srbijom? Ko bi njega angažovao,kakve on kvalitete ima sem što je krupan kao konj?Predstavlja se tu kao neki specijalac, a prebio ga tamo neki Albanac. Pravi mafijaši i ubice takve stvari nose sa sobom u grob,a ne ovaj šalabajzer, napisao je neko. -Od ovog ćemo još i čuti da je on umesto Gavrila Principa pucao na Franca Ferdinanda, pa se rodio 50 godina kasnije... -U prvom licu jednine priča o onome što je kao klinac čuo, a da bi te neko platio da izvršiš nečiji atentat, nije dovoljno da imaš samo uličarsko iskustvo i tetovaže po nabubrelim od xemije bicepsima, nego i da imaš ogromno vojno iskustvo, takođe je bio jedan od komentara na Kristijanovu priču. Kako je izgledao Šešeljev boravak na Farmi, možete pogledati OVDE.
Pročitajte još:IZ SVIH UGLOVA: Pogledajte šta se zaista dešavalo u hotelu između Kristijana i Stanije (FOTO)BEZ CENZURE: Evo kako su se potukle Maja i Zorica (VIDEO)
Izvor: Pravda, Puls

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA