Најновије

МРАЧНА ПРЕДВИЂАЊА ВИДОВЊАКА: Астероид ће нас ударити 16. маја, у јуну почиње 3. светски рат!

Видовњак Пастор Рикардо Салазар предвиђа да ће Кина и Русија започети рат против САД-а три месеца након што Европа, због најезде избеглица, затвори своје границе.

Следи ли апокалипса? (Фото: Pixabay)

Својеврсно затварање граница, тј. ограничавање проласка избеглица већ се догодило пре непуних месец дана што значи да би нас велики глобални сукоб могао задесити већ на лето.

- Осим новог рата, у Земљу ће 16. маја ударити огроман астероид који ће изазвати бројне потресе и смрт више од милијарду људи - рекао је Салазар, али и најавио нови долазак Исуса Криста.

Салазар је, иначе, перуански правник с адресом у Јапану, а план му је да изгради највећи хришћански храм на свету. Каже да му се у сновима и привиђењима јавио Бог и рекао му да је управо он његов канал за преношење предвиђања свету. Салазарова предвиђања:

1. Април 2016.: На небу ће се појавити звезда која ће из ноћи у ноћ постајати све већа. Руси ће потврдити да је реч о астероиду који ће се сударити са Земљом.

2. 16. мај 2016.: Астероид од девет километара пашће код обале Порторика. То ће довести до бројних потреса, а цунамији ће да униште обална подручја. Прорадиће вулкани, а Калифорнија ће нестати.

3. 16. јун 2016.: Почеће Трећи светски рат између САД-а са једне, те Русије и Кине са друге стране. Користиће се и атомске бомбе које ће уништавати градове у САД-у и Јапану.

4. 25. октобар 2016.: Завршиће трећи светски рат. Победиће Русија и Кина јер ће Америка бити ослабљена због удара астероида.

5. Март 2017.: Кинески јуан постаће прва глобална валута.

6. Крај 2018. до средине 2019. године: Русија ће напасти Израел.

7. 2020.: Појавиће се Антихрист који ће столовати у Божијем храму у Јерусалиму. Почеће и отворени прогон хришћана.

8. 2023.: На Земљу ће се вратити Исус Христ јер у Библији пише да ће Антихрист Земљом владати 42 месеца. Извор: Дневни аваз

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА