Najnovije

MRAČNA PREDVIĐANJA VIDOVNJAKA: Asteroid će nas udariti 16. maja, u junu počinje 3. svetski rat!

Vidovnjak Pastor Rikardo Salazar predviđa da će Kina i Rusija započeti rat protiv SAD-a tri meseca nakon što Evropa, zbog najezde izbeglica, zatvori svoje granice.

Sledi li apokalipsa? (Foto: Pixabay)

Svojevrsno zatvaranje granica, tj. ograničavanje prolaska izbeglica već se dogodilo pre nepunih mesec dana što znači da bi nas veliki globalni sukob mogao zadesiti već na leto.

- Osim novog rata, u Zemlju će 16. maja udariti ogroman asteroid koji će izazvati brojne potrese i smrt više od milijardu ljudi - rekao je Salazar, ali i najavio novi dolazak Isusa Krista.

Salazar je, inače, peruanski pravnik s adresom u Japanu, a plan mu je da izgradi najveći hrišćanski hram na svetu. Kaže da mu se u snovima i priviđenjima javio Bog i rekao mu da je upravo on njegov kanal za prenošenje predviđanja svetu. Salazarova predviđanja:

1. April 2016.: Na nebu će se pojaviti zvezda koja će iz noći u noć postajati sve veća. Rusi će potvrditi da je reč o asteroidu koji će se sudariti sa Zemljom.

2. 16. maj 2016.: Asteroid od devet kilometara pašće kod obale Portorika. To će dovesti do brojnih potresa, a cunamiji će da unište obalna područja. Proradiće vulkani, a Kalifornija će nestati.

3. 16. jun 2016.: Počeće Treći svetski rat između SAD-a sa jedne, te Rusije i Kine sa druge strane. Koristiće se i atomske bombe koje će uništavati gradove u SAD-u i Japanu.

4. 25. oktobar 2016.: Završiće treći svetski rat. Pobediće Rusija i Kina jer će Amerika biti oslabljena zbog udara asteroida.

5. Mart 2017.: Kineski juan postaće prva globalna valuta.

6. Kraj 2018. do sredine 2019. godine: Rusija će napasti Izrael.

7. 2020.: Pojaviće se Antihrist koji će stolovati u Božijem hramu u Jerusalimu. Počeće i otvoreni progon hrišćana.

8. 2023.: Na Zemlju će se vratiti Isus Hrist jer u Bibliji piše da će Antihrist Zemljom vladati 42 meseca. Izvor: Dnevni avaz

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA