Најновије

Шабану ће бити срушена илегална вила

МОСКВА- Шабан Шаулић и његова супруга Гордана су, наводно, градили вилу без дозволе, па су инспектори наложили рушење објекта.
Шабан пати без виле (Вестинфо.рс)

Шабан пати без виле (Вестинфо.рс)

Певач Шабан Шаулић и његова супруга Гордана добили су, наводно, налог да сруше вилу на Дедињу у коју су намеравали да се уселе из куће на Врачару у којој тренутно живе, а разлог је што је објекат у елитном делу града, како се наводи, бесправно саграђен. Супруга Гордана, која се води као инвеститор радова, уложила је жалбу на ово решење па рушење, како пише “Ало”, није започело. Радници су, међутим, напустили локацију и градња је заустављена. – Инвеститор радова Гордана Шаулић добила је од Градске општине Савски венац 8. јула 2014. Решење о инвестиционом одржавању породичне стамбене зграде – приземље плус поткровље. Радови се састоје у замени кровног покривача, олука, делимичном малтерисању фасаде и изради хидроизолације и термоизолације – каже Јован Грбавац, начелник одељења за Инспекцијске послове Општине Савски венац. Грбавац је наставио: – Приликом контроле надлежни грађевински инспектор је утврдио да су без дозволе изведени радови на доградњи и надзиђивању постојећег објекта тако што је дограђен део објекта с предње стране, уклоњен постојећи кров и дограђено постојеће поткровље. На постојећој висини обимног зида од 1,4 метра дозидан је део зида до пуне спратне висине од 2,91 метар по обиму објекта. Тиме је формиран спрат на целој основи објекта и постављена је нова дрвена кровна конструкција и цреп. Породица Шаулић не само да је на новом имању направила додатни спрат већ је, како се наводи, без дозвола дозидала и гаражу.
Прочитајте још:Квентин Тарантино једно, Исидора Бјелица друго…
– Гордана је изводила радове на реконструкцији и доградњи постојећег дворишног привременог објекта гараже без одобрења. Затворено је градилиште и наређено јој је да у року од пет дана од дана пријема решења, врати помоћни објекат, гаражу у дворишту објекта, у првобитно стање – наводи Грбавац. У Инспекцији кажу да је породица певача поднела захтев за поступак легализације куће у Секретаријату за послове легализације, а за помоћни објекат није издата грађевинска дозвола. Извор: Ало, Телеграф.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА