Најновије

Руски авиони бомбардовали групу Нусра Фронт

БЕЈРУТ - Руски авиони бомбардовали су данас побуњеничке позиције у Сирији, укључујући руралне области у близини града Џиср ал-Шугур на северозападу земље, под контролом побуњеничке алијансе међу којима је и огранак Ал-Каиде, група Нусра Фронт, јавила је телевизија ал-Мајаден са седиштем у Либану.
Су -24 (Фото: РИА Новости)

Су -24 (Фото: РИА Новости)

Авиони су извели најмање 30 удара а мета је била "Освајачка армија", наводи та телевизија наклоњена сиријској влади, додајући да су на мети биле милитантне снаге. Телевизија је још јавила да су на мети напада биле области у провинцији Идлиб, укључујући планински регион Завија, као и области у провинцији Хама даље према југу. Телевизија "Оријент њуз" просиријске опозиције, јавила је да су руски авиони погодили побуњеничке позиције у области Хама. Освајачка армија је напредовала на северозападу Сирије, заједно са другим побуњеничким групама од маја, и освојила град Идлиб и Џиср ал-Шугур од владини снага, напредујући према обалским деловима земље, пренео је Ројтерс. Русија је јуче почела војне операције против Исламске државе у Сирији, а Министарство одбране је саопштило да су мете војна опрема, комуникације, складишта оружја, муниција и гориво.
Прочитајте још:ЕКСКЛУЗИВНО: Ни ноћу џихадистима не дају мира, Руси изводили ноћне нападе (ВИДЕО)Тајне руске авијације у СиријиКАДИРОВ ПУТИНУ: Пошаљите муслимане да се боре са џихадистима
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА