Најновије

БОЛЕСНИК: Украјински посланик тражи да се помогне Исламској држави у Сирији

КИЈЕВ - Саветник министра унутрашњих послова Украјине и народни посланик, Антон Герашченко, изнео је предлог да Украјина објави имена руских војника који учествују у операцијама у Сирији.
Герашченко (Фото: ЈуТјуб)

Герашченко (Фото: ЈуТјуб)

Он наводи да би их џихадисти са Кавказа нашли и пресудили им "по шеријату". Наиме, Герашченко је овај предлог изнео на Фејсбуку и то тако што се укључио у дискусију о ваздушним операцијама руске авијације у Сирији. "Русија користи Сирију да прикаже снагу свог оружја и у друге пропагандне сврхе о Русији. Скоро сваки прилог на тв-у је пропраћен крупним кадровима људи који опремају авионе, стављају бомбе и слично..." - пише у дискусији, а Герашченко се укључио у исту са својим предлогом. "Они су дебили. Треба наћи имена и адресе тих руских војника и објавити, па да им џихадисти са Кавказа пресуде по шеријату." - пише Герашченко, а затим покреће и иницијативу да сви који располажу именима и адресама руских војника активних у Сирији пријаве то сајту "Peacemaker". На сајту "Peacemaker" ћемо направити посебан одељак са именима и адресама руских војника који учествују у операцијама у Сирији, каже Герашченко. Тај одељак ћемо назвати "Путинови злочини у Сирији и на Блиском Истоку", а тако ћемо евидентирати лица која спроводе те злочине, пише Герашченко на Фејсбуку.
Прочитајте још:ПУТИН НАРЕДИО: Доведите ми главног човека ИСИС-а, живог или мртвог!EKСКЛУЗИВНО: Српски пилоти бомбардују са Русима (ВИДЕО/ФОТО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА